Team Digimove, Partner in Online Marketing

Online marketing, onze passie

Bedrijven stappen laten maken

We versnellen je groei met gerichte digitale diensten. Onze expertise in e-mailmarketing, contentmarketing, Facebook-advertising en copywriting zet je merk in beweging. We maken de stappen eenvoudig voor je, zodat je grote sprongen kunt maken in de markt.

Wat ons anders maakt

Onze waarden

Creativiteit

In een veld dat snel verzadigd raakt, is creativiteit koning. Wij moedigen buiten-de-box denken aan om onderscheidende en boeiende campagnes te creëren die opvallen.

Transparantie

Wij geloven in open en eerlijke communicatie met onze klanten, wat zorgt voor vertrouwen en langdurige relaties. We delen zowel successen als uitdagingen en zorgen voor duidelijke rapportages over onze prestaties.

Innovatie

Wij streven ernaar om aan de voorhoede van de digitale marketing te staan door voortdurend nieuwe technieken en strategieën te ontdekken en toe te passen om onze klanten een voorsprong te geven.

Data-driven

Wij baseren onze beslissingen en strategieën op nauwkeurige gegevensanalyse om maximale effectiviteit te garanderen.

Professioneel

We handhaven de hoogste normen van professionaliteit in al ons werk, met een toewijding aan kwaliteit en excellentie.

Teamwork makes the move work

We geloven in de kracht van teamwork, zowel intern als met onze klanten.

DIGIMOVE-8-FB post
Nicolas Maes
Oprichter / Marketing Manager

Nicolas Maes

Nicolas is niet alleen een expert in digitale marketing, maar ook de voormalige oprichter van het succesvolle kledingmerk Black and Gold. Zijn ervaring in het opbouwen en verkopen van een merk geeft hem unieke inzichten

Wanneer Nicolas niet bezig is met het bedenken van innovatieve strategieën voor onze klanten, vind je hem waarschijnlijk in de sportschool 💪 🏋️‍♂️

Jasper Kerkhofs

Jasper is onze marketingspecialist en een creatieve duizendpoot met een schat aan ervaring in diverse startup projecten. Hij weet als geen ander hoe hij verschillende ideeën tot een volwaardig project kan realiseren. Zijn creatieve aanpak en strategisch inzicht maken hem een onmisbaar onderdeel van ons team.

In zijn vrije tijd vind je hem waarschijnlijk sportend in de gym of voetballend op het veld  ⚽🏋️‍♂️ 

DIGIMOVE-7-FB post
Jasper Kerkhofs
Marketing Specialist

VOOR WIE WE HET DOEN

Onze klanten, onze movemakers

Wil jij ook adverteren op social media?

Laat ons contact met je opnemen